Hoppa till sidans innehåll

Välkommen till XSS - De Tio Öarnas segelsällskap


Verksamheten

Föreningens verksamhet skall inriktas på att utveckla individen positivt i så väl fysiskt och psykiskt som socialt och kulturellt avseende. Den skall utformas och organiseras så, att den i någon form blir tillgänglig för alla och kan ge varje utövare tillfredställelse med hänsyn till var och ens värderingar. Verksamheten skall organiseras enligt demokratiska principer, varvid individuellt inflytande och ansvarstagande eftersträvas i gemensamma angelägenheter. Verksamheten skall verka som internationellt kontaktmedel och respektera alla människors lika värde.

Anläggning

Vår klubbstuga hittar du i Öckerö kommun, närmare bestämt i Hedens hamn på Hönö, längst ut vid piren. Här har vi tillgång till teorisal, kök, toalett och en egen brygga med sjösättningsramp för jollar. Vi arrangerar bland annat seglarskolor och kölbåtskappseglingar.

Nycklar

 Ni medlemmar som behöver nycklar får höra av er till Per-Anders Liljedahl (länk till: Kontakta oss) så får ni en nyckel mot 160 kr i depositionsavgift (självkostnadspris). Dessa nya nycklar ingår i ett låssystem vilket innebär att en nyckel går till alla dörrar som har en lägre nyckelprioritet.

Jolleuppläggningsplats

 Det kostar inget extra att ha sin jolle liggande vid XSS, men ni skall meddela Niklas Ölnär (länk till: Kontakta oss) om detta, annars blir det lätt att båtar glöms därnere och det ser inte så roligt ut. Nyckel till segeltorken kan erhållas mot en deposition av 160 kr.

Uppdaterad: 21 MAR 2018 21:23 Skribent: Mia Malmcrona

XSS samarbetspartners:

Ica Supermarket Hönö

Öckerö Bil & Båtlack AB

 

Vadbinderiet.jpg

Idrottens Bingo

Postadress:
De Tio Öarnas SS - Segling
C/o Per-Anders Liljedahl, Hamnvägen 41
47541 Hönö

Besöksadress:
Tångenvägen
47542 Hönö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info